Sulu meyveleri veya yumuşak bifteği seviyorsanız, bu kesme tahtası tam size göre. Keserken meyve suyunun tezgahınızın her yerine dökülmesini önleyen öğütülmüş bir oluğa sahiptir.
Doğrama tahtası et ve meyve sularını oyuklu kenarlarda toplayarak tezgah üzerine dökülmesini önler.
Bakımı kolay, doğal ve dayanıklı bir materyal olan bambudan yapılmıştır ayrıca bıçaklara karşı da hassastır.
Doğrama tahtasını peynir veya söğüş doğranmış yiyecekler için servis tepsisi olarak da kullanabilirsiniz.
Ağırlığı, kesmek için sabit bir zemin sağlar.
Bilmekte Fayda Var
İlk kullanımdan önce ürünü yıkayın.
Uzun Vadeli Faydalar
Ahşap kesme tahtası dayanıklıdır. Düzenli bir bakımla uzun süre kullanılabilir. İlk kullanımdan önce yağlayın ve sonrasında düzenli olarak bakım yapın. Her zaman elde yıkayın ve dik olarak kurutun. Zımpara ve yağ kullanarak yeni bir görünüme kavuşturun.
Farklı birçok kesme tahtası var ve hepsi de farklı şeyler için kullanışlı. Böylece çiğ gıdaları kestiğinizde mutfak daha hijyenik olacak. Unutmayın, kesme tahtası yumuşak olmalıdır ki bıçak zarar görmesin. Ahşap veya plastik daha çok tercih edilir. Ahşap kesme tahtaları plastikten daha dayanıklıdır ancak plastik daha kolay temizlenir.
Güçlü, esnek ve dünyanın en hızlı büyüyen bitkilerinden biri olan bambu, onu mükemmel bir yenilenebilir malzeme yapan birçok kullanıma sahiptir. Bir çim türüdür ve genellikle gübre veya sulamaya ihtiyaç duymadan büyür. Hasat edildikten sonra 4-6 yıl sonra hasata hazır yeni filizler verir. IKEA'da mobilya, banyo dekoru, sepet ve lamba gibi ürünler için bambu kullanıyoruz ve bu çok yönlü malzeme için sürekli olarak daha fazla kullanım alanı keşfediyoruz.