Sağlıklı, lezzetli ve eğlenceli. Bu buharlı pişirici sebze, balık, tavuk ve köfte pişirmek için idealdir. Yiyecekleri ayrı tutabilmeniz için iki seviyesi vardır - ve ondan servis yapmak da güzeldir.
Buharda pişirilen sebzeler lezzetini ve besin değerlerini kaybetmezler.
Bambu, mutfağınıza sıcak ve tamamlanmış bir görünüm kazandırır.
Bakımı kolay, dayanıklı ve doğal bir materyal olan bambudan yapılmıştır.
Bilmekte Fayda Var
Dikkatli olun, üzerinize sıcak buhar gelmesin.
Su kuruyunca pişirme kabına zarar verebileceğinden, buharlı pişiricinin altında daima su olduğundan emin olun.
Bambu buharlı pişiricinin kapağını çıkarırken, sıcak buhar ile kendinizi yakmamaya dikkat edin.
Buharlı pişirici ile en fazla iki sepet kullanılmalıdır. Daha fazla sepet istiflemeyin.
Yiyecekleri, tercihen altlarına yağlı kağıt veya pişirme kağıdı olacak şekilde sepetlere yerleştirin.
Bambu buharlı pişiriciyi, suyla doldurduğunuz geniş bir tava veya wok ile kullanın. Su, sepetin dibine ulaşmamalıdır.
Buharlı pişiriciden biraz daha küçük çapta bir tencere seçin.
İçindekiler: 2 sepet (çap 23 cm) ve 1 kapak (çap 23 cm).
Buharda pişiriciyi depolamadan önce kurumasını bekleyin.
Bambu doğal bir lif olduğundan zamanla renk değiştirebilir.
Uzun Vadeli Faydalar
Güçlü, esnek ve dünyanın en hızlı büyüyen bitkilerinden biri olan bambu, onu mükemmel bir yenilenebilir malzeme yapan birçok kullanıma sahiptir. Bir çim türüdür ve genellikle gübre veya sulamaya ihtiyaç duymadan büyür. Hasat edildikten sonra 4-6 yıl sonra hasata hazır yeni filizler verir. IKEA'da mobilya, banyo dekoru, sepet ve lamba gibi ürünler için bambu kullanıyoruz ve bu çok yönlü malzeme için sürekli olarak daha fazla kullanım alanı keşfediyoruz.