Doğal mantar kullanarak masaları ve masa örtülerini kötü ısı lekelerinden koruyun. Tencere veya tabak bir tencere standı için çok büyükse, 3'ünü de yan yana koyabilirsiniz.
Birkaç nihaleyi birleştirilerek büyük tencere ve tabaklar için kullanabilirsiniz.
Mantar, renk ve görünüm varyasyonlarına sahip doğal bir materyaldir.
Bilmekte Fayda Var
Herhangi bir koku varsa onu gidermek için kullanmadan önce mantarı havalandırarak kurutunuz.
Uzun Vadeli Faydalar
Taban kalınlığı pişirme performansını etkiler. İnce tabanlar hızlı ısıtır ancak yemekler daha kolay yapışır. Çabuk ısınan gazlı ocaklar için idealdirler. Kalın tabanlıları ısıtmak daha uzun sürer ancak ısıyı eşit şekilde dağıtır. Ocağınıza ve pişirdiğiniz yemeğe uygun tencerelerle en iyi sonucu alırsınız.
Mantar, ağacın gövdesinden özenle kesilen mantar meşesi kabuğundan elde edilir. Ağacın hasat edilebilecek yeni kabuklar oluşturması ise yaklaşık dokuz yıl sürer. Bir mantar meşesi 150-200 yaşına kadar yaşayabildiğinden, her biri ömrü boyunca çok fazla mantar üretir. Mantar bir malzeme olarak birçok faydalı özelliğe sahiptir: hafiftir, esnektir, su geçirmezdir ve doğal olarak yangına karşı dayanıklıdır. Biz de mantar malzemeyi mobilya ve aksesuarlarda kullanıyoruz.