Dökme demir tava kadar dayanıklı ve uzun ömürlüdür, ancak daha hafif bir malzeme olan karbon çeliğinden yapılmıştır. Ve zaman zaman biraz özenle, nesiller boyu aşçılar için sürdürülebilirdir.
İndüksiyon ocak da dahil olmak üzere tüm ocaklarda kullanılabilir.
Isıyı eşit şekilde yayan karbon çeliğinden yapılmıştır, tavayı uzun süre sıcak tutar ve yiyeceklerin eşit kızarmasını sağlar.
Tamamı metalden yapılmıştır bu yüzden fırına girebilir.
İki adet kulp ile tavayı kaldırmak daha kolay.
15 yıl garanti. Koşullar için internet sitemizdeki garanti koşulları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Bilmekte Fayda Var
Bir karbon çelik tencereyi/tavayı çeşnilendirmek için tüm yüzeyleri yağla ovun. Ardından tencereyi/tavayı fırında veya ocakta en az bir saat en fazla 150 °C'ye ısıtın. Soğumaya bırakın ve fazla yağı silin.
Korozyon, yiyecek lekeleri oluşursa ya da yiyecek yanar ve yapışırsa, tencereyi/tavayı metal tel veya aşındırıcı süngerle temizleyebilir ve sonra tekrar seasoning işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Enerjiden tasarruf etmek için aynı çapta veya daha küçük çaplı bir ocak kullanın.
Kullanım sırasında tencere/tava ısınır. Bu nedenle, taşırken daima tutacak kullanın.
Tencereyi/tavayı yüksek sıcaklık değişimlerine maruz bırakmayın. Örneğin, doğrudan sıcak bir ocağın üzerine yerleştirmeyin.
Bu ürün bitkisel yağ ile ön işleme tabi tutulmuştur.
Uzun Vadeli Faydalar
Çelik, büküldüğünde ve şekillendirildiğinde güçlü kalabilmesi gibi benzersiz özelliklere sahiptir. Gökdelen ve arabalardan karyola ve dış mekan mobilyalarına kadar her ürüne dayanıklılık sağlar. Günümüzde çelik endüstrisi daha enerji verimliliğine sahip üretim şekli ve daha nitelikli çelik malzeme ile ilerlemektedir. Geri dönüştürüldüğünde özelliğini kaybetmez ve günümüzde çelik, dünyada en çok geri dönüştürülen malzemelerden biridir.